Olejek bergamotowy

39.90 PLN

Olejek stosowany jest w przemyśle perfumeryjnym. Głęboka cytrusowa nuta przypomina zapachem herbatę Earl Grey. Świetnie sprawdzi się w pielęgnacji skóry dotkniętej problemem trądziku i przebarwień. Jego cytrusowy aromat może być uzupełnieniem do kąpieli, a nawet prania, dyfuzora, sauny lub odkurzacza. Olejek bergamotowy wykorzystaj też w połączeniu z olejem bazowym MOKOSH do relaksacyjnego masażu.

Zastosowanie:

  • Aromatyczna kąpiel
  • Aromatyczny masaż
  • Aromatyczny okład
  • Aromatyzacja powietrza
  • Dodatek kosmetyczny

Olejek jest kosmetykiem wegańskim.


  • Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil

    Olejek eteryczny z owoców pomarańczy bergamoty

  • Limonene (From Essential Oil)

    Naturalny składnik olejku eterycznego

  • Linalool (From Essential Oil)

    Naturalny składnik olejku eterycznego

  • POLECAMY RÓWNIEŻ

    Najnowsze opinie (0)

    Koszyk 0

    Twój koszyk jest pusty.

    Dokonaj swoich pierwszych zakupów